EMPRESA D’INSTAL-LACIÓ DE COMUNICACIONS A Barcelona

En Instal al Servei de la Comunitat som una empresa de telecomunicacions a Barcelona

MANTENIMENT D’EQUIPS DE COMUNICACIONS AMB TOTAL GARANTIA.

Comptem amb una experiencia de més de 20 anys al sector, i durant tot aquest temps hem prestat els nostres serveis tant a administradors de finques com a comunitats de propietaris, particulars i empreses.

T’oferim sempre un tracte directe i personalitzat iuns pressupostos ajustats segons les teves necessitats. Som una empresa integral al Servei dels nostres clients, i per això treballem sempre amb productes de primera qualitat.

El nostre equip de professionals en el sector de les telecomunicacions t’ajudarà amb un assessorament tècnic per afavorir el màxim les instal-lacions comunitàries i individuals. Posem a la teva disposició un Servei de manteniments d’equips de telecomunicacions amb totes les garanties.

La nostra empresa ha anat evolucionant per oferir-te els millors serveis i productes òptims. Sempre busquem les ultimes innovacions tecnològiques en el sector, per aquest motiu a Instal al Servei de la Comunitat hàgim creat una nova Divisió de Seguretat juntament amb l’empresa que ens ofereix aquests serveis.

Es tracta del grup de Sistemes de Seguretat 8x8, present en tot l’àmbit nacional i Homologada pel Ministeri de l’Interior i la Direcció General de Policia, Mossos i Guardia Civil. Aquesta empresa compta amb una experiencia en seguretat de més de trenta anys.

D’altra banda, en només un any hem creat 8 delegacions a Barcelona provincia. També coptem amb més de 1500 referències en productes de videovigilancia (CCTV), sistemas d’intrusió i anti-furt, sistemas de control d’accés, arques de seguretat, i caixes fortes, així com en sistemas domèstics residencials amb homologació de sistemas de seguretat.

 

Per més informació dels nostres serveis, no dubtis en posar-te en contacte amb els nostres experts.¡T’esperem!

INSTAL·LACIÓ DE VIDEO PORTER PER VEÍ: 180€ + IVA

PER CANVI DE PLACA, REGALEM LA INSTAL·LACIÓ D'UN LECTOR DE PROXIMITAT, PER OBRIR LA PORTA MITJANÇANT UN CLAUER (INCLOENT 1 CLAUER PER PIS)

ESTEM ESPECIALITZATS EN EL SECTOR DE LES TELECOMUNICACIONS.
¡DEMANA'NS PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!

FORMULARI DE CONTACTE

hCaptcha