INSTAL-LACIÓ D’ANTENES A  Barcelona

fondo claro

INSTAL-LACIÓ D’ANTENES A Barcelona

A Instal al Servei de la Comunitat som especialistas a la instal-lació d’antenes a Barcelona.

  • Antena última tecnología
  • Antena

EQUIPS TDT A Barcelona

Instal-lem tant antenes individuals com colectives.T’ oferim una amplia gama d’antenes I també disposem d’amplificadors de senyal per millorar la potencia d’aquesta. 

 

Quant a instal-lacions comunitàries, disposem d’un gran catàleg d’antenes de primeres marques i materials d’alta qualitat a utilizar en la instal-lació de cables, repetidors de comandament, amplificadors, caixes de presa, receptors… 


Tot això ens dóna seguretat a l’hora de garantir la continuïtat i la durabilitat dels nostres productes sempre d’ultima generació. A la nostra empresa ens avancem al futur oferint la última tecnología en senyal de televisió i radio amb el sistema Digital Terrestre.

 

Aquest servei per a cases particulars, torres o cases unifamiliars en moltes ocasions serveix per millorar la qualitat d’imatge I so en zones on la senyal d’antena és molt feble. Ens encarreguem d’instal-lar un receptor TDT a la televisió perquè puguis gaudir de les millores que ofereix el sistema. Respecte a les comunitats, tenim dues maneres de poder rebre el senyal. Una consisteix a canviar la capçalera analógica per una digital, i així evitem haber de collocar el receptor a la televisió. L’altra manera consisteix en ampliar l’equip amplificador amb mòduls TDT i col-locar un receptor TDT a la televisió.

  • Instal al Servei de la Comunitat antena señal televisión
  • Instal al Servei de la Comunitat antena
  • Instal al Servei de la Comunitat antena inalámbrica
  • Instal al Servei de la Comunitat conector para antena
  • Instal al Servei de la Comunitat conector
  • Instal al Servei de la Comunitat antena inalámbrica

SERVEI D’INSTAL-LACIÓ DE PARABÒLIQUES

També portem a terme la instal-lació de Plataformes Digitals tant a nivel comunitari com a individual, fent les pertinents comprovacions de senyals i revisant la instal-lació un cop finalitzada.

Instal-lem la teva parabólica seguint les normatives vigents. Col-loquem l’antena al terrat, realitzem la baixada del cable i orientem l’antena cap als satèl-lits actuals.

Per a més informació sobre les nostres marques, models i preus contacta amb els nostres professionals. Estarem encantats d’atendre’t. ¡ t’esperem!

¿BUSQUES PROFESSIONALS ESPECIALITZATS EN LA INSTAL·LACIÓ D'ANTENES? SOM EL TEU OPCIÓ IDEAL. ¡TRUCA'NS!

FORMULARI DE CONTACTE

hCaptcha