CCTV CAMARES EN Barcelona

fondo claro

CCTV CAMARES Barcelona

A Instal al Servei de la Comunitat som professionals especialitzats en la instal-lació de càmeres de seguretat amb més de 20 anys d’experiència en el sector de les telecomunicacions a Barcelona.

FRANQUICIATS DEL GRUP SISTEMES DE SEGURETAT 8X8

Instal al Servei de la Comunitat logo grupo 8x8

CAMARES DE VIGILANCIA DE LA MÀXIMA EFICACIA

En els últims anys la nostra empresa s’ ha anat actualitzant per oferir els nostres clients un Servei amb un resultat òptim, creant per això una nova divisió de seguretat juntament amb el grup de Sistemes de Seguretat 8x8. Aquesta empresa amb més de 30 anys d’experiència és experta en sistemas de videovigilancia (CCTV). 

 


Posem tot el nostre esforç en oferir-te les càmeres de vigilància més eficaços. T’oferim més de 1500 solucions en productes de sistemas de videovigilancia, sistemas anti-furt, o sistemas d’intrusió, arques de seguretat i caixes fortes, sistemas de control d’accessos i fins i tot sistemas domòtics residencials amb homologació del sistema de seguretat.

A Instal al Servei de la Comunitat que estiguis sempre protegit. I és per això que comptem amb tecnologia d’ultima generación amb la qual podràs identificar i reconèixer a intrusos fins i tot en total foscor. 


A més, es realitzen còpies de seguretat en la propia càmera i en servidor extern. D’altra banda, encara que tinguin lloc falladles electriques i talls de llum, el nostre avançat sistema en càmares de seguretat permetrà que tot el sistema romangui en funcionament.

També complim amb la legislació vigent, la Llei de Seguretat Privada i la nova LOPD. 

 

Estem homologats per la policía i davant del Ministeri de l’Interior amb el número de registre 3039. Els nostres professionals estan altamente qualificats per oferir-te un Servei d’assistència técnica amb la major qualitat. 

 

Vols saber més? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorem personalment sobre quina és la solució de seguretat òptima per a tu segons les teves necesitats i preferències. Truca’ns.

SI BUSQUES PROFESSIONALS EN LA INSTAL·LACIÓ D'CÀMERES DE SEGURETAT, SOM EL TEU MILLOR OPCIÓ! TRUCA'NS

FORMULARI DE CONTACTE

hCaptcha