INSTAL-LACIÓ DE SISTEMES DE COMUNICACIONS A Barcelona

fondo claro

INSTAL-LACIÓ DE SISTEMES DE COMUNICACIONS A Barcelona

En Instal al Servei de la Comunitat realitzem la teva instal-lació de telecomunicacions a Barcelona. Posem a disposición de les comunitats, empreses o particulars treballs com la conexión de xarxes informàtiques i altres serveis de manteniment.

INSTAL-LACIÓ DE BÚSTIES

Som experts tant en la instal-lació de noves bústies com a la reparació i actualització de les ja existents a la finca, ja sigui per clients particulars o comunitats de veïns. Col-loquem bústies d’acer inoxidable o de fusta per a interiors i per a exteriors, prestant una àmplia gamma de colors i models. 

 


També possem a la teva disposició bústies o cistelles per propaganda o correu comercial, taulers d’anunci de diverses mides, colors i formes.

D’altra banda, instal-lem altres elements comunitaris com papereres o cendrers, rètols de senyalització interior o exterior,plaques informatives, etc…

 SISTEMES DE SERRALLERIA

Estem especialitzats en l’elaboració de tot tipus de panys amb les corresponents claus, ja siguin panys de portes, bústies, reixes o cadenats. Col-loquem panys homologats per la compañía de llum o gas, i també  realitzem portes, persianes, reixes… amb tot tipus de materials.

  • Instal al Servei de la Comunitat artículos de iluminación
  • Instal al Servei de la Comunitat iluminación

SISTEMES D’IL-LUMINACIÓ

Duem a terme la instal-lació, manteniment i reparación de tot tipus de llums exteriors, interiors o llums d’emergència com fluorescents, al-logens, bombetes, focus…

 


A més fem el canvi o arreglem els polsadors de llum de l’escala, endolls, bateries de les llums d’emergencia…

  • Instal al Servei de la Comunitat artículos de imagen
  • Instal al Servei de la Comunitat artículos de imagen y sonida

 IMATGE I SO

A la nostre empresa disposem de les ultimes innovacions en el sector. I t’oferim instal-lacions de sonorització ambiental per a tot tipus de locals, suport per a pantalles de plasma o LCD, proporcionem la venda d’aquest tipus d’aparells i projectors.

A més lloguem projectors I pantalles per a tot tipus d’ esdeveniments com fires o exposicions, entre d’altres. Ens encarreguem posteriorment de la comprovació del seu bon funcionament.

Contacta’ns per més infoemació sobre els nostresserveis. Truca’ns!

SI NECESITAS PROFESIONALES EN SISTEMAS DE CERRAJERÍA, ¡CONTACTA NUESTROS SERVICIOS!

FORMULARI DE CONTACTE

hCaptcha