INSTAL-LACIÓ DE VIDEOPORTERS A Barcelona

fondo claro

INSTAL-LACIÓ DE VIDEOPORTERS A Barcelona

A Instal al Servei de la Comunitat som professionals amb àmplia experiencia en el sector de les telecomunicacions. Estem especialitzats en la installació de videoporters a Barcelona, a més que som experts en dur a terme les instal-lacions de porters automàtics convencionals amb les ultimes tecnologies existentes al mercat.

ELS PORTERS AUTOMÀTICS MÉS INNOVADORS

Posem a la teva disposició els porters automàtics amb els sistemas més innovadors en el sector com són els sistemas digitals. Però recomanem la instal-lació del sistema amb secret de comunicación per a evitar els problemes provocat per les interferències d’interfons mal penjats. 

 


Podràs trobar una infinitat de millores en les installacions que realitzem de porters automàtics i videoporters. T’oferim fins i tot la possibilitat de collocar monitor amb camera o bé intèrfon segons convingui als veïns de la comunitat depenent de les seves necessitats i prefèrencies.

¿VOLS INSTAL-LAR UN VIDEOPORTER A Barcelona?

Si necessites instal-lar un videoporter a casa teva, comunitat de propietaris, local o oficina i a part vols controlar l’entrada al teu habitatge sense ser observat i sense necessitat de preguntar a Instal al Servei de la Comunitat t’oferim els nostres videoporters Intel-ligents. 


Estem encantats d’oferir-te una varietat de serveis inmillorables. Et recordem que aquest tipus de sistema té la mateixa finalitat que un porter automàtic però aportant una millor qualitat pel que fa a imatge i so. I aixó és un plus a nivel de seguretat.

Posem a la teva disposición un sistema de comunicación i seguretat amb la máxima qualitat i a un preu molt competitiu.

Amb ell podràs controlar tant l’accès al teu habitatge com a la comunitat amb totes les garanties de protección per a la família. A la nostra empresa comptem amb el millor equip, tant tècnic com humà, per garantir l’arranjament d’avaries. Contacta’ns i informa’t.

Catálogo 

FERMAX

Catálogo 

I loft

SI NECESSITES UN SERVEI PROFESSIONAL DE INSTAL·LACIÓ DE VIDEOPORTERS AL TEU HABITATGE, ¡TRUCA'NS

FORMULARI DE CONTACTE

hCaptcha